Стало відомо про те, що в Запоріжжі поліція оштрафувала чоловіка, який просто катався на велосипеді.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі, співробітники правоохоронних органів почали штрафувати велосипедистів, які перевищують швидкість, під час їзди.

У Запоріжжі оштрафували велосипедиста, фото: Новини Запоріжжя

Як виявилося пізніше, поліцейські поблизу району міського пляжу на Набережній, дуже довго гналися за велосипедистом, і не могли егодогнать. Співробітники правоохоронних органів почали знімати все на камеру.

Після того, як чоловіка все ж спіймали, йому виписали штраф. Він розповів, що нічого такого не замишляв, а просто тренувався в рамках підготовки до змагань з триатлону, які повинні відбутися скоро, а йому потрібно прийти у форму.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький повідомив про антирекордах порушень швидкісного режиму.

Інформація оприлюднена на сторінці чиновника в соціальній мережі Facebook.

За його даними, за добу 3 червня камери автоматичної фіксації зафіксували 45 транспортних засобів, які рухалися на швидкості понад 170км/год. Деякі водії порушували швидкісний режим більше, ніж у 10 разів.

Нагадаємо, українським водіям, які ганяють без аптечки, загрожує нове покарання

Як повідомляв портал Знай.ua водіїв-порушників швидкісного режиму відправили перші адміністративні постанови

Також Знай.иа писав, українців змусять носити одяг зі світловідбивачами – деталі нового закону.