Стало відомо про те, що труяться запорожці. Масове отруєння в місті, лікарі давно такого не бачили.

Таким чином, повідомляється, що впродовж тижня, з 30 травня по 5 червня, у міста захворіло 57 мешканців, як мінімум. Про це повідомили в Запорізькому обласному центрі Моз України.

Найчастіше, причиною отруєння становили м'ясні продукти – у 17% випадках, далі, вони труїлися молочними виробами – 13%, і рибою – 2%.

Стало відомо, що запорожці труяться найчастіше, фото: скріншот з відео

Медики просять бути більш відповідальними, і ретельніше вибирати продукти, дивлячись на термін придатності. Крім цього, потрібно пити більше фільтрованої води, а руки мити з милом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що лише минулого тижня, в міські лікарні Запоріжжя звернулося 32 особи, у яких є підозра на захворювання гострої кишкової інфекції. З них, 12 – це діти. Про це розповіли в Запорізькому обласному лабораторному центрі МОЗ.

За тиждень з 29 травня по 5 червня, фахівці вивчили близько 137 випадків інфекції. Статистика показує, що кількість тих, хто захворів на гостру кишкову інфекцію тільки за останній тиждень зросла на 39 відсотків.

Всього зареєстрували 32 випадки, 12 з яких діти. І один випадок стався в організованих групах дітей.

Нагадаємо, у Львові повстали голодні перевізники - маршрутки іржавіють на карантині, в кишенях порожньо.

Як повідомляв Знай.иа, у Києві можуть посилити карантин.

Знай.иа писав, чиновники Кличко показали "золоті" декларації, поки кияни виживають на карантині.