Стало відомо про те, що в Запоріжжі народилася дитина, вага якого становив менше кілограма. Мати ледве вдалося врятувати.

Таким чином, повідомляється, що у жінки народилася дитина на 27 тижні вагітності. Маленький народився з вагою 990 грам. Як з'ясувалося пізніше, його назвали Рінат, і на щастя, зараз з ним все добре.

З матір'ю були проблеми, але її також вдалося врятувати. У неї почалася кровотеча, тому, лікарі дуже старалися, щоб врятувати життя і їй і дитині.

В Запорожье на 27 неделе родился малыш (Ренат) весом 990 грамм! У мамы началось кровотечение, маму еле спасли! Спасибо...

Geplaatst door Злата Некрасова op Dinsdag 9 juni 2020

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Активістка Злата Некрасова розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі про те, що гроші на лікування є. Справа в тому, що не так давно волонтери збирали гроші на те, щоб врятувати дитину, яка народилася вагою в 690 грамів. Але, на жаль, врятувати його не вдалося.

І в результаті, ці кошти будуть перераховані на те, щоб допомогти маленькому Рінату.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що малюк, вага якого становив 690 грамів помер, лікарі не змогли його врятувати. Шістнадцятирічна дівчина народила дівчинку передчасно. Як вже відомо, дитині збирали кошти, але серце не витримало. Можливо, ці гроші допоможуть врятувати життя іншій дитині.

Нагадаємо, раніше харків'янин написав прощальну записку і зник.

Як повідомляв портал "Знай.іа" українець повісився в прямому ефірі і звинуватив у всьому поліцейських.

"Знай.іа" писав, що в Кривому Розі дівчина зістрибнула з даху пологового будинку і залишила дитину сиротою.