Стало відомо про те, що в середу, 10 червня, в Запоріжжі було скоєно злочин на Зеленому.

Таким чином, повідомляється, що було вчинено злочин, і по щасливою випадковості грабіжник потрапив на приховану камеру. Автор поста просить всіх, хто випадково може, бачив чоловіка, який зображений на фото, зв'язатися за контактами, які вказані нижче.

099-95-12-458 або ж 066-838-79-43.

У Запоріжжі з'явився черговий злодій, фото: скріншот

Були вкрадені документи, які оформлені на ім'я Кавун Ростислав, всі гроші, які були при собі мобільний телефон, а з банківського рахунку зняли велику суму грошей.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Потерпілий просить зробити максимальний репост з усіх соціальних мереж, щоб дати цій справі розголосу, і тоді, можливо, вийде щось зробити.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що хитромудрі аферисти у Росії не мають нічого святого. Нікчемні злодії обікрали сім'ю хворого на рак дитини під виглядом лікування. Прикрий випадок стався в сім'ї москвичів.

У москвича Романа Мізіна є 3-річна дочка Катя. Дівчинка хвора нейробластомою 4 ступеня — це злоякісна пухлина симпатичної нервової системи. Родина відвідала дитячий онкоцентр їм. Рогачова, після чого до Роману в WhatsApp постукала Тетяна Шаманська, онколог лікарні. І скинула контакти якогось Івана Тукана, який може допомогти.

Пізніше, виявилося, що це злочинці, і сім'ю просто кинули на гроші. Зараз тривають розгляди.

Нагадаємо, що під Дніпром розшукують нахабного шахрая, який обчищав беззахисних людей похилого віку.

Як повідомляв портал Знай.ua в Дніпрі розшукують 16-річного хлопчика.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі дівчинка випала з вікна, злякавшись злодіїв.