На днях стало відомо про те, що на туристи тепер можуть прилітати в Кирилівку, яка в Запорізькій області, на вертольотах. Прямо до моря.

Таким чином, повідомляється, що з кожним роком, відпочинок в Кирилівці стає затребуваним, і туди їздять навіть люди, у яких високий достаток, які можуть собі дозволити поїхати в теплі країни.

І це є прямий доказ. Наприклад, минулого тижня, коли тільки почалася спека, над Азовським морем був виявлений вертоліт, який приземлився неподалік від однієї з баз відпочинку. Про це пише інформаційний портал «РИА-Мелітополь».

Місцеві жителі відзначають, що як тільки прийшло літо, і сонечко пригріло, все відразу вирішили поїхати на українські курорти. Зокрема на останні вихідні, коли випало відразу три дні у зв'язку зі святом Трійця.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ось, як виявилося, люди добираються туди не тільки на машинах або поїздах, але і на вертольотах. Хто саме був у вертольоті – невідомо. Також незрозуміло, з чим це пов'язано. Можливо це із-за того, що в Україні все ще не відкрили авіасполучення, а людям хочеться як можна швидше скупатися в морі і позагоряти.

Нагадаємо, кияни вирвалися з карантину на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Моз анонсували відкриття баз відпочинку.

Також портал Знай.иа писав, що 10 регіонів України не готові до ослаблення карантинних заходів із-за того, що не відповідають критеріям.