днями в мережі з'явилася інформація про те, що в Запорізькій області може з'явитися новий губернатор.

Таким чином, повідомляється, що уявити його можуть вже завтра, в п'ятницю, 12 червня. Про призначення нового голови Запорізької обласної адміністрації написав інформаційний портал «Актуально» посилаючись на власні джерела.

У Запоріжжі можуть призначити нового губернатора, фото: скріншот з відео

Представляти його приїде президент, але люди з його команди. Сергій Трофимов, який є першим заступником голови Офісу президента.

Раніше повідомлялося, що ще в травні, в Кабінеті міністрів України прийняли рішення, згідно з яким потрібно замінити голови Запорізької обласної адміністрації. Поки що немає жодної інформації, хто ж може замінити минулого голову Віталія Туринка, залишилося почекати завтрашнього дня, коли вже стане все нарешті відомо.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо про те, що в Запоріжжі був звільнений глава поліції, який влаштував бійку з адвокатом на корпоративі.

Таким чином, повідомляється, що під час святкування якоїсь події, на базі відпочинку почалася бійка між начальником Запорізького райвідділу і адвокатом. У підсумку, Дмитро Попов був практично відразу відсторонений від своєї посади. Про це повідомляє інформаційний портал «Акцент».

В результаті, на місце навіть довелося викликати співробітників поліції, і офіційно, у конфлікту є продовження.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.іа" в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.іа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.