В Запоріжжі депутат міської ради та проректор ЗНУ задекларував майже півмільйона гривень, а також заощадження в доларах.

Таким чином, повідомляється, що депутат перебуває у фракції «Солідарність»., і є членом земельної комісії та проректором ЗНУ з наукової роботи. Геннадій Васильчук задекларував себе 64 тисячі гривень.

Інформація про це з'явилася в річній е-декларации депутата на сайті НАПК.

Декларація депутата, фото: скріншот

Поки що немає пояснення тому, як проректор Запорізького національного університету заробив за рік практично півмільйона гривень, а його дружина, яка працює доцентом в Запорізькому политтехники 161 тисячу гривень.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

З готівкових коштів у них на двох 34 тисячі доларів, і ніяких заощаджень більше немає. У них є також автомобіль Volkswagen Tiguan, який був випущений в 2013 році.

У Геннадія Васильчука є земельна ділянка у Запоріжжі на 5 соток, та 10 соток землі на праві оренди в Вільнянську. У Тетяни Васильчук є квартира на 68 квадратних метра в Вільнянську.

Нагадаємо, що раніше, депутати Запоріжжя прийшли на засідання без масок, і зовсім не дотримувалися правил карантину. У мережі ополчилися проти них, так як вони повинні показувати приклад співвітчизникам, але, поки що вони цього не роблять.

Нагадаємо, українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників. Антон Геращенко оприлюднив номерні знаки водіїв-порушників

Як повідомляв портал "Знай.іа", в США невідомий чоловік на автомобілі в'їхав у натовп протестувальників, не обійшлося без стрілянини

Також Знай.іа", на Донбасі частково відновлять роботу пунктів пропуску, кому дозволять перетинати лінію розмежування. У районі ООС частково відновлюється робота КПВВ