В Запоріжжі неадекватний громадянин влаштував справжній бедлам в одному з супермаркетів. Про це розповіли в місцевому виданні «Акцент».

За словами очевидців, зафіксували події на відео, все відбулося в суботу, 13 червня, в гіпермаркеті популярної торгової мережі «Ашан».

Наголошується, що невідомий чоловік спочатку бігав по торговому залу, розкидаючи при цьому товар з прилавків.

Коли його спробували напоумити, бешкетник заліз на одну з кас і перестрибнув на іншу. В цей час очевидці продовжували знімати відео.

Працівники магазину викликали на місце події правоохоронців, які оперативно затримали і «скрутили» скандального громадянина.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

За твердженнями свідків, одним магазином неадекватний відвідувач не обмежився - до цього він влаштував дебош на стоянці, де стрибав по припаркованим автомобілям.

Чи загрожує чоловікові відповідальність за влаштований в магазині погром - поки не відомо.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.uа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.