Стало відомо про те, що Кирилівку, що в Запорізькій області, почали заполоняти туристи. Їх настільки багато, що на пляжі немає вільного місця.

Таким чином, повідомляється, що погода чарівна. На вулиці спека 30 градусів, і багато людей. Тому, без сумнівів, потрібно їхати на Азовське море, якщо є така можливість, так як сезон відпочинку відкритий.

В Запоріжжі з розмахом відкрили сезон, фото: скріншот з відео

Люди вже встигли не тільки засмагнути, але і згоріти на сонці. Туристи купаються, грають у волейбол, а також, маленькі діти плавають поруч зі своїми батьками. Про це пише інформаційний портал Дніпровська панорама, посилаючись на інші джерела.

На Феодотовой косі, приміром, також на всю кипить життя, і в любоймомент, це можна подивитися на веб-камерах, які розташовані у деяких частинах міста. Варто відзначити, що така функція є в багатьох курортних містах. kirillovka.ks.ua.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знайти вільне місце на пляжі досить важко, так як люди приходять сюди з самого ранку, і насолоджуються довгоочікуваними променями сонця. При цьому, на жаль, ніхто не дотримується карантинні правила, ходять без масок і не дотримуються дистанції.

До речі, почали продавати вже і сувеніри. Відкрилося величезна кількість наметів, де продавці розклали власний товар, а також, відкрилися розважальні зони для дітей і дорослих. Сміливо можна сказати, що літо настало.

Нагадаємо, кияни вирвалися з карантину на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Моз анонсували відкриття баз відпочинку.

Також портал Знай.иа писав, що 10 регіонів України не готові до ослаблення карантинних заходів із-за того, що не відповідають критеріям.