Стало відомо про те, що в Запоріжжі школяр впав у відкритий люк. У нього діагностовано серйозні травми.

Таким чином, повідомляється, що на даний момент він перебуває під наглядом фахівців, і його життю нічого не загрожує.

Сталося це в понеділок, 15 червня на вулиці Задніпровська, що в Запоріжжі. дев'яти років Дитина впала у каналізаційний люк, і не міг самостійно звідти вибратися.

У Запоріжжі хлопчик отримав серйозні травми, фото: скріншот з відео

Потім, коли він все ж вже був піднятий, виявилося, що він не може самостійно пересуватися, і йому терміново потрібна допомога медичний фахівців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На місце практично відразу ж прибула швидка допомога, яка забрала дитину в лікарню.

У нього діагностували закриту травму грудної клітини, правого коліна, а також живота. На даний момент медики оцінюють його стан як стабільний, і його життю нічого не загрожує. Про це розповіли в прес-службі Обласного центру екстреної медичної допомоги в Запорізькій області.

Нагадаємо про Трагедію, яка трапилась 19 жовтня 2019 року. 11-річна Софія Чорнобай поверталась з прогулянки до мами і стала жертвою зіткнення мотоцикла BMW і автомобіля Mercedes.

Мотоцикл їхав на досить великій швидкості влетів в автомобіль, який, за свідченнями свідків, мав намір проскочити на світлофорі. Від зіткнення мотоцикл відкинуло прямо в дівчинку, яка мирно стояла на тротуарі.

Нагадаємо, раніше дочка Єфремова заговорила про співучасників ДТП.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Львівщині автомобіль врізався у відбійник.

Також Знай.иа" писав, що у львів'янина стався інфаркт за кермом.