Стало відомо про те, за яких умов буде відновлено пільговий проїзд у громадському транспорті міста Запоріжжя.

Таким чином, повідомляється, що вже наступного тижня в Запоріжжі, швидше за все, буде відновлено безкоштовний, пільговий проїзд для певної категорії населення.

У Запоріжжі відновлять безкоштовний проїзд для пільговиків, фото: скріншот з відео

Однак, станеться це за однієї умови – якщо за це проголосують місцеві депутати. Зробити вони це мали вже наступного тижня, 24 червня, коли відбудеться найближчим засідання. Якщо це станеться, тоді, в Запоріжжі повернуть безкоштовний, пільговий проїзд вже з 25 червня.

Варто нагадати, що рішення скасувати безкоштовний проїзд для певної категорії населення, було прийнято у зв'язку з тим, що в країні був прийнятий карантин, який забороняв роботу громадського транспорту.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Зараз же, у зв'язку з тим, що практично по всій території країни відбувається ослаблення карантину, постало питання про те, чи збираються це все повертати. Відновлять чи ні – стане відомо вже найближчим часом.

Нагадаємо, що починаючи з понеділка, 15 червня, було прийнято рішення послабити карантин ще, і були відновлені міжнародні авіаперельоти, однак, тільки в ті країни, де так само було знято це обмеження.

Але, при цьому, столичний аеропорт «Київ» відмовився знімати карантин зараз, і знімуть на день пізніше, 17 червня. З чим пов'язане це рішення - невідомо.

Нагадаємо, раніше у Франківську анонсували нові транспортні маршрути.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Кличко обмежить роботу метро.

Також Знай.иа" писав, що жителів Запоріжжя не пустять в маршрутки.