У мережі висміяли чоловіка, який стояв голий посеред вулиці, поки йшов дощ.

Таким чином, в мережі його вже встигли назвати шаманом дощів. Місцеві мешканці зняли цю дію на відео, і опублікували в мережу. На ролику видно, як чоловік вийшов на вулицю під час того, як йшов дощ, і махав руками.

При цьому, як повідомляється, був він на вулиці в одних трусах. Мабуть, не всі супергерої носять костюми, і запорізький шаман став одним з таких винятків.

Але, незважаючи на все, дощ йому викликати все ж вдалося, або ж це все-таки заслуга циклону, що більш імовірно.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, що раніше, відомий український синоптик Наталка Діденко, розповіла, якою буде погода в середу.

І так, сьогодні, 17 червня, по всій Україні буде по-літньому спекотна і дощова погода. Найбільше опадів випадає на Заході, а також в північних і центральних регіонах.

Невеликий або помірний дощ при нинішній синоптичної ситуації може миттєво переходити в сильна злива зі шквалом і навіть градом, повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

найнижчі температурні показники будуть на Прикарпатті, Буковині, Тернопільщині та Хмельниччині – максимум +22 +24 градуси.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.