Стало відомо про те, що в Запорізькій області, чоловік і його дочка застрягли на човні посеред моря.

Таким чином, повідомляється, що чоловіка з маленькою донькою віднесло в море. Все із-за сильного вітру, який був у той день. Чоловіка 39 років, а його дочки 11.

У Запоріжжі дитини та батька занесло в море, фото: ПРОБердянск

Вони родом із Донецької області, і деякий час знаходилися посеред моря на гумовому човні. При цьому, у них не було весел, як з'ясувалося пізніше. Інформаційний портал ПроБердянск повідомив, що їх віднесло на 500 метрів від берега.

Сталося це у вівторок, 16 червня. Директор комунального підприємства «Рятувально-водолазна служба» вчасно помітили в морі човен, і патруль негайно доправив їх до берега.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Від медичної допомоги вони відмовилися, так як їх життю нічого не загрожувало.

Нагадаємо, що зараз українці масово рвонули до моря, так як курортний сезон вже почався, і погода тому доказ.

Дороги Запорізької області в бік моря застигли в кілометрових заторах. Про це повідомляє місцеве видання «Індустріалка», публікуючи відповідні фото.

Наголошується, що напередодні довгих вихідних перед святом Трійці українці потягнулися відпочивати на морському узбережжі. Однак на трасі «Харків-Сімферополь» зараз якраз ведеться капітальний ремонт дорожнього покриття, через що частина траси виявилася перекритою.

В результаті цього на смузі, що веде у бік моря, зібралася величезна черга з автомобілів. Людям доводиться годинами смажитися під пекучим літнім сонцем. У деяких водіїв здають нерви – втративши терпець, вони намагаються об'їхати пробки по узбіччях, минаючи проблемну ділянку траси.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.