Стало відомо про те, що в центрі Запоріжжя школярі залізли у фонтан, і почали там плавати. Ролик вже поширюється по мережі.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 17 червня, запорізькі школярі вирішили врятувати себе від спеки, і почали купатися у фонтані, який розташований за годинами закоханих поблизу бульвару Шевченка.

Діти плавали прямо в одяг, а також пірнали у воду, яка у фонтані. Очевидці, які просто йшли повз, вирішили зняти те, що відбувається на відео, і опублікували його в мережу.

“Обстановка по кайфу”, – так прокоментували побачене в одному із запорізьких пабликов.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

На Франківщині чоловік не витримав аномальної спеки і влаштував заплив у міському фонтані. Про це розповіли на сторінці "kalushform" в соцмережі Instagram.

Інцидент стався в місті Калуш Івано-Франківської області, де місцеві жителі помітили невідомого чоловіка, який купався у фонтані.

Він плавав навколо механізмів подачі води, пірнав з головою і просто отримував задоволення не дивлячись на невелику глибину фонтану.

При цьому "плавця" не бентежили люди які зібралися навколо.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі оголений чоловік заблокував вхід у ТЦ.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Харкові спека б'є всі рекорди.

Також Знай.иа" писав, що гравець Карпат з коронавірусом прогулявся без маски вулицями Львова.