Стало відомо про те, що минулої ночі у Запоріжжі сталася масова бійка. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що сталося це у Вознесенському районі. Конфлікт між двома групами людей стався приблизно о першій годині ночі на вулиці Яценка.

Через деякий час, конфлікт переріс у бійку, в якій брало участь відразу сорок чоловік. Дійшло до рукоприкладства, а також до використання сльозогінного газу.

Після цього інциденту деяким учасникам бійки довелося звернутися в лікарню за допомогою.

На місце події відразу ж викликали працівників правоохоронних органів. За фактом бійки було відкрито кримінальну справу за статтею «хуліганство».

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

У Запоріжжі вночі влаштували масову бійку, фото: скріншот з відео

Обставини події поки що невідомі, проте, поліція намагається встановити, з кого і чому це почалося. Про це розповіли в прес-службі відділу комунікації поліції Запорізької області.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі, чоловік у жіночій спідній білизні влаштував бійку. Що з цього вийшло.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався на минулих вихідних на Набережній. І так, пара в незвичайному вбранні привернула увагу всіх оточуючих.

Чоловік і жінка вирішили прогулятися по місту, але у незвичайних образах. З одягу на них було тільки нижню білизну, при ніж жіноче. Досить кумедне видовище.

Нагадаємо, раніше у Харкові поліцейські відправили до лікарні трирічну дитину.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Житомирщині жінка хотіла вбити себе разом з п'ятирічною донькою.

Також Знай.иа" писав, що чоловік під наркотиками перетворив столичну вулицю в криваве місиво.