У мережі розповіли про дівчинку, яку не випускали з будинку під Одесою, і тримали на ланцюгу. Нові деталі страшного інциденту.

Таким чином, повідомляється, що мати тримала власну дочку, якій було всього 11 років, на ланцюгу у власному будинку. Як відомо, у матері дівчинки були проблеми з алкоголем. І ось, в черговий вечір, вони сиділи випивали з вітчимом і сусідкою, як раптом, їм в голову прийшла ідея.

Сусідка запропонувала прикувати дочка на ланцюг. Мати погодилась, а вітчим виконав. Зараз всі троє знаходяться під підозрою у справі про тортури, і їм загрожує від п'яти до десяти років в'язниці.

Мати розповідає, що у них тоді не було вибору, а нічого кращого вони не придумали. Інакше дитина б пішов з дому і почав ходити по селі в брудному одязі, а це породило плітки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також, стало відомо, що дівчинка йшла з дому неодноразово, і мати вже не знала, що з нею робити. Минулої весни від ланцюга її визволяли працівники сільради. Після цього, дівчинку забрали в притулок, і мати була абсолютно не проти.

Дитина був заляканий, йому було страшно, і вона вся трусилася. Також, дівчинку ніхто не годував, тому, вона була голодна.

Нагадаємо, у Харкові на ходу загорівся квадроцикл, на якому катався дитина.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львівській області рятувальники звільнили жінку, яку дитина замкнув на балконі.

Також портал Знай.иа писав, що дніпровські рятувальники допомогли вибратися з пастки пораненої сові, яка застрягла в проводах.