Стало відомо про те, що в Запорізькому обласному перинатальному центрі жінка народила одразу трьох.

Таким чином, повідомляється, що в Запорізькому обласному перинатальному центрі жінка народила трійню. Про це повідомляє прес-служба установи.

Жінка Наталя, разом з чоловіком Юрієм Давиденко весь термін очікували двійню, так як їм про це сказали під час УЗД.

В Запоріжжі народилася трійня, фото: скріншот з відео

Але, коли вона вже приїхала народжувати в перинатальний центр, їй повідомили, що у них буде трійня. На даний момент жінка і діти відчувають себе добре. Новонароджені знаходяться у відділенні інтенсивної терапії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

При цьому, варто відповісти, що маленьких дітей вдома чекають ще чотири сестри. Багатодітна сім'я стала практично в два рази більше.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що журналісти приїхали на Закарпаття, щоб дізнатися подробиці про новонародженого хлопчика, якого назвали Зеленський. Він народився в сім'ї ромів і живе в таборі.

Народився хлопчик 23 березня в Ужгороді, його повне ім'я – Дьопйош Зеленський Євгенович. Мати дитини звуть Магдалиною, з чоловіком вона не живе. Жінка дуже пишається ім'ям свого малюка.

У Зеленського-молодшого є п'ятеро братів та сестер – Карина, Марія, Ангеліна, Крістіан і Назар. Старшої вже 23 роки.

Нагадаємо, на Закарпатті сімейна пара назвала дитину ім'ям Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі медики терміново звернулися до Зеленському, немає сил терпіти.

Також портал Знай.иа писав, що українець з Чехії оголосив про голодування через невиплати заробітчанам.