У Мелітополі городяни помітили маленьку дівчинку, яка самостійно керувала транспортним засобом. Відповідне відео з'явилося в Instagram-пабліку "РІА Мелітополь".

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 19 червня. Маленька дівчинка самостійно керувала автомобілем ВАЗ, причому дорослих поруч з нею помічено не було. Історія замовчує, самостійно дитина заволоділа транспортним засобом, чи це сталося з дозволу батьків.

Юну "гонщицу" помітив водій мікроавтобуса, який їхав позаду. Чоловік захоплювався на відео водійськими навиками дівчинки зазначивши, що навіть він не може її обігнати. Дитина дійсно майстерно водила автомобіль, пересуваючись при цьому на високій швидкості.

Правда, замість захоплення автор відео краще б викликав поліцію, вказавши номер автомобіля. Адже невідомо чим такі водійські експерименти можуть закінчитися. На відеозаписі можна чітко розгледіти держномер автомобіля (е8678ОК). Поліцію напевно зацікавить подібний випадок.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В Мелітополі за кермом авто по місту їздив дитина / скріншот з відео

Деякі користувачі мережі підтримали дівчинку і почали жартувати, а хтось нагадав про можливі наслідки такої необережності:

Коментарі під постом РИА Мелітополь в Instagram / скріншот

Нагадаємо, раніше по Запоріжжю їздив автомобіль, на якому були паперові номери.

Як повідомляв портал Знай.иа в Запоріжжі дитина шукав людей для нелегального заробітку.

Також Знай.иа писав, що в Запоріжжі вибухнув автомобіль у слідстві ДТП.