Маленький хлопчик, якого під Запоріжжям батько порізав ножем вже йде на поправку. Про це розповіли в Telegram-каналі "Запоріжжя".

Повідомляється, що дворічний Кирило оговтався після отриманих травм і вже почуваєтья на багато краще.

"Маленький Кирило, якого батько порізав ножем йде на поправку. У нього запалення легенів після ШВЛ, але все можна виправити Малюк вже спілкується і їсть, і відчуває себе набагато краще." - сказано в повідомленні.

Хлопчик після нападу батька, фото: Telegram Запоріжжя

Раніше в управлінні поліції Запорізької області повідомили, що 16 червня в Новомиколаївці чоловік кілька разів вдарив ножем власного сина.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В цей момент чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і напав на сина після сварки зі своєю співмешканкою.

Поліцейські одразу ж вирушили на місце події прибули раніше медиків. Оцінивши ситуацію вони зрозуміли, що діяти потрібно негайно, адже життя дитини висіло на волосині.

Після цього правоохоронці розмістили матір з пораненою дитиною в службовому автомобілі і вирушили в місцеву лікарню.

Завдяки швидким діям поліцейських дитину вдалося вчасно доправити в медичний заклад, де йому надали необхідну допомогу.

Батька 1974 року народження, який напав на дворічного сина, затримали поліцейські. Пояснити причину своїх дій він не міг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (Незакінчений замах на злочин), п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України

Батько хлопчика, фото: Поліція Запорізької області

Нагадаємо, раніше під Києвом трирічний малюк пішов на пошуки мами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Дніпром дитина занудьгувла і втіекла в інше місто.

Також "Знай.uа" писав, що на Луганщині поліцейський викинув жінку з вікна.