Не дивлячись на гучну історію з загибеллю дівчинки в нелегальному садку в Запоріжжі, батьки продовжують користуватися послугами таких установ, від чого страждають їхні діти. Про це розповіли у виданні "Акцент".

Ця історія сталася в одному з приватних дитячих садів міста Запоріжжя.

Після народження сина і розлучення з чоловіком наша героїня була змушена піти працювати. У зв'язку з цим вона залишала дитину з рідними, а на вихідних відвозила до батька.

Однак траплялося так, що дитину не було з ким залишити і для такого випадку жінка вирішила скористатися послугами дитсадка.

Вона вибирала садок з декількох з допомогою сервісу ОЛХ, де таких оголошень дуже багато.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У більшості випадків приватні садки пропонують послуги няні без будь-яких документів, при цьому дитину у них можна залишити відразу ж, не проходячи процедури оформлення.

Жінка зрідка користувалася послугами дитсадка, коли не могла залишити хлопчика ні з ким. У той час до садка ходили до 8 дітей різного віку.

В один з таких днів, в січні цього року, жінка залишила сина в садку. Коли вона повернулася, що помітила що няня і її співмешканець ведуть себе дещо дивно.

В домі скрізь був включене світло, а дитина вже була одягнена, хоча раніше його завжди одягали по приходу мами.

""Няня" ж лежала на ліжку і грала в планшет. Коли ж я взяла дитину на руки, до нас підійшов співмешканець. Оскільки хлопчик ще не розмовляє, він просто почав показувати ручками на чоловіка і сильно плакати", - розповіла мама хлопчика.

Вже вдома вона роздягла хлопчика щоб покупати і побачила удари і синці на його тілі.

Побитий хлопчик, фото: видання Акцент

Першим ділом вона зателефонувала "виховательці" дитсадка і запитала, що трапилося. У відповідь вона отримала лише одну фразу - "Ви його таким до нас приводили".

Жінка одразу ж звернулася в поліцію і зафіксувала тілесні ушкодження у лікарні. Після цього їй почав погрожувати той самий співмешканець "няні".

Поліцейські в свою чергу затягують розслідування. За їх словами потрібні більш вагомі докази, щоб зафіксувати побиття.

Вони вважають, що хлопчик міг отримати дані забої впавши по дорозі додому. Хоча складно уявити, як це могло статися взимку і в теплому одязі.

Також мама хлопчика зверталася в поліцію з приводу діяльності нелегального дитсадка під час карантину, однак нічого не змінилося.

Оголошення на ОЛХ іноді видаляють або змінюють зміст. Незмінним залишається лише адреса — Олександра Невського 182.

Заява батьків побитого хлопчика, фото: видання Акцент

Висновок експерта, фото: видання Акцент

Висновок експерта, фото: видання Акцент

Нагадаємо, раніше у Росії п'яна вихователька лягла спати в дитячому ліжечку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" з'явилися нові деталі загибелі дівчинки під Харковом.

Також "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі судять виховательку, яка підозрюється у задушенні дитини.