Стало відомо про те, що в Запоріжжі хлопець направив пістолет у вікно машини поліцейських. Подробиці курйозного інциденту.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в Шевченківському районі міста Запоріжжя. Молодий хлопець направив дуло пістолета у вікно поліцейського автомобіля.

Після цього чоловік був притягнутий до відповідальності за невиконання вимоги поліцейського. Про це повідомили в обласному управлінні Національної поліції Запорізької області.

У Запоріжжі хлопець направив дуло пістолета на співробітників поліції, фото: скріншот з відео

Стався цей інцидент днями, під час чергового патрулювання Шевченківського району. Поліцейські звернули свою увагу на автомобіль, який стояв неподалік. Зазначена машина на вулиці Елеваторної на смузі зустрічного руху порівнялася зі службовим автомобілем.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чоловік, який сидів на пасажирському сидінні попереду, направив на співробітників правоохоронних органів предмет, який сильно нагадував пістолет.

Потім, поліцейські почали переслідувати зазначений автомобіль.

За кермом перебувала жінка, яка разом з пасажиром вели себе досить агресивно, і матюкали співробітників правоохоронних органів. Після прибуття слідчої групи, поліцейські оглянули автомобіль, і виявили там все ж пістолет. Але, після огляду виявилось, що він не справжній, а іграшковий.

На порушника склали адміністративний протокол, і тепер йому загрожує або штраф, або виправні роботи, або ж арешт до 15 діб.

Нагадаємо, раніше у Києві збоченець здійснив ганебний вчинок на очах у дітей.

Як повідомляв портал "Знай.иа", розгулюють по Львову два збоченця.

Також Знай.иа" писав, що в Київській поліклініці діти стали жертвами збоченця.