Стало відомо про те, що на центральному пляжі в Запоріжжі був убитий молодий хлопець. Що трапилося.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент вночі, в одному з барів, який розташований на Набережній. Там проводили своє дозвілля кілька компаній молодих людей.

У Запоріжжі вбили молодого хлопця, фото: скріншот з відео

Між собою особисто вони знайомі не були, до цього моменту. На виході із закладу, між молодими людьми на рівному місці зріс словесний конфлікт, який потім переріс у бійку.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На місце одразу ж виїхали співробітники правоохоронних органів і швидка допомога. Поранених в результаті бійки хлопців забрали в лікарню. І молодший із них, Георгій, помер у лікарні. Йому було всього 20 років.

Шукати зловмисників одразу ж почали шукати по гарячих слідах. Все орієнтування стосовно злочинців були передані по всім патрульним екіпажам. Підозрюваний був затриманий ближче до світанку.

А в автомобілі знайшли все спорядження, якими і було скоєно злочин. На місце одразу ж викликали слідчо-оперативну групу.

Тепер, обвинуваченому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі, або ж довічне ув'язнення. На даний момент триває розслідування.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві шукають підлітка, який пішов з дому та зник.

Знай повідомляв, що під Києвом чоловіки побилися палкою ковбаси.

Нещодавно Знай передавав, що в Чорнобилі виявили гніздо рідкісної птиці.