Стало відомо про те, що викладачку у Запоріжжі впіймали на хабарі. Скільки нині беруть на хорошу оцінку " в заліковці.

Таким чином, повідомляється, що викладач одного з вузів, який знаходиться в Запоріжжі, отримала від студента хабар у розмірі восьми тисяч гривень за те, щоб закрити зимову сесію без будь-яких проблем.

Про це повідомили в прес-службі Жовтневого районного суду Запоріжжя.

У Запоріжжі спіймали на хабарі викладачку Вузу, фото: скріншот з відео

У понеділок, 22 червня 2020 суд виніс рішення і призначив жінці покарання у вигляді штрафу в розмірі 25 тисяч 500 гривень та позбавлення права обіймати посади, пов'язані з викладацькою діяльністю у вищих навчальних закладах на три роки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Після цього викладачка мабуть зрозуміла, що це зовсім не варто, так як їй довелося заплатити величезний штраф. І при цьому, як мінімум на три роки вона залишилася без роботи.

А на сьогоднішній день знайти нову роботу дуже складно.

Відзначається, що жінка так і не визнала свою провину. Однак прокурор у ході судового розгляду довів її винуватість у вчиненні вказаного злочину, що коштувало викладачці роботи.

Нагадаємо, Ось писав, що в Тернополі аферист виманив у таксиста весь денний заробіток.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині затримали чиновника за хабар.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині в мажору вкрали 50 тисяч гривень прямо із салону автомобіля.