Стало відомо про те, що Запоріжжя сталася чергова різанина: біля супермаркету зарізали чоловіка

Таким чином, повідомляється, що смертельні поранення були нанесені ножами, які до цього були придбані у цьому ж супермаркеті.

Близько чотирьох годин ранку, під час чергового патрулювання в Комунарському районі міста Запоріжжя, співробітники правоохоронних органів помітили підозрілого чоловіка, який бігав по вулиці, і тримав у руках ніж. Інспектори затримали 43-річного громадянина і одягнули на нього наручники. Подія відбувалася неподалік від цілодобового магазину, де і стало зрозуміло про скоєння злочину.

У Запоріжжі знову вбили чоловіка, фото: Запоріжжя Новини

У натовпі біля входу в магазин поліцейські побачили пораненого чоловіка. На місце події відразу ж викликали медиків швидкої допомоги. Лікарі госпіталізували пораненого чоловіка у вкрай важкому стані, але лікарям не вдалося його врятувати. Від отриманих ножових поранень потерпілий помер в лікарні.

Популярні новини зараз
«Броні» від мобілізації не буде: в чому справа і чи надовго Зима прийде передчасно: які регіони накриють перші снігопади Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка Понад 11 000 гривень на дитину: в Україні почнуть виплачувати нову допомогу
Показати ще

Пізніше співробітниками правоохоронних органів було встановлено, що між чоловіками стався конфлікт, після чого 43-річний громадянин разом зі своїм товаришем придбали в магазині ножі і перші почали бійку.

Це понесло за собою те, що чоловік помер від ножових поранень. На даний момент це вся інформація, яка є в мережі.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві шукають підлітка, який пішов з дому та зник.

Знай повідомляв, що під Києвом чоловіки побилися палкою ковбаси.

Нещодавно Знай передавав, що в Чорнобилі виявили гніздо рідкісної птиці.