Стало відомо, скільки в Мелітополі на ринку овочі і фрукти. Чи Дорого обійдуться місцевим жителям продукти харчування.

Таким чином, повідомляється, що асортимент фруктів та овочів на ринку Мелітополя величезний, зокрема, зараз, у червні. У пластикових боксах, або ж просто в стаканчиках ягоди продають на кожному кроці.

наприклад, кілограм малини коштує 100 гривень, в середньому. За полуницю просять приблизно стільки ж – 90 гривень.

Яка ціна на продукти зараз в Мелітополі, фото: скріншот з відео

Також, вже повно на прилавках і ожини, але вартість її ще поки що кусається – 150 гривень за кілограм. Але є і хороша новина для тих, хто не хоче витрачатися. Продають її і в стаканчиках, по 25 гривень.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

До речі, найдорожчою там виявилася лохина. Її продають по 450 гривень за кілограм.

Черешня, повідомляє далі РИА-Мелітополь, якою славиться Мелітопольщіна, досі тримає стабільну ціну. Дешевше 50 гривень за кілограм її на ринку не знайти. Торгують на міських ринках стверджують, що такі ціни — це не їхня примха.

Також, почали продавати і кукурудзу. За один качан беруть від 8 до 15 гривень.

Крім цього, почали в Мелітополі продавати і улюблені літні ласощі – дині і кавуни. В середньому за них просять 55 гривень за кілограм.

В овочевому ряду ситуація аналогічна. Молода картопля — у межах 12 гривень. за кілограм. Перець — від 65 гривень до 85 гривень, огірки — 12 гривень, молода капуста — 8 гривень.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині зафіксували істотне підвищення цін під час карантина.

Також Знай писав, що на Львівщині подешевшали сезонні овочі.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні з осені почнеться черговий етап інфляції.