Стало відомо про те, що у вівторок, 23 червня, в Запоріжжі з інфекційної лікарні пацієнт викинувся з вікна.

Таким чином, повідомляється, що в Обласній інфекційній лікарні Запоріжжя пацієнт покінчив з собою. Він вистрибнув з вікна і розбився. Про інцидент повідомили в прес-службі Національної поліції.

"23 червня в Вознесеновское відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що пацієнт інфекційної лікарні міста Запоріжжя, місцевий житель 1945 року покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна.

У Запоріжжі чоловік стрибнув з вікна лікарні, фото: скріншот з відео

За даним фактом було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. На даний момент проводиться досудове розслідування.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Що саме стало причиною даного рішення – поки що невідомо. Співробітники правоохоронних органів на даний момент намагаються з'ясувати всі обставини трагедії.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що батько із Запоріжжя, який зарізав власного дитини, покінчив життя самогубством.

Таким чином, повідомляється, що весь цей час він перебував у СІЗО. Деталі події зараз намагаються встановити на місці злочину.

Як відомо, не так давно батько після конфлікту поранив свого маленького сина. Малюк був весь в травмах, зокрема, найбільше постраждала шия.

Нагадаємо, Ось писав, що у Києві дитина втопилася у Дніпрі на пляжі "Африка".

Як повідомляв портал Знай.іа, у Павлограді охоронець "АТБ" врятував жінці життя.

Також Знай.іа писав, що під Дніпром з водойми виловили труп молодої жінки.