Стало відомо про те, що в Мелітополі маленька дитина напився зеленки і отруївся. Подробиці резонансного інциденту.

Таким чином, повідомляється, що мелітопольський міський районний суд розглянув справу щодо обвинувачення місцевої жительки у невиконанні батьківських обов'язків.

Відповідно до протоколу, який був складений співробітниками правоохоронних органів за статтею 184 Купап, ще в квітні місяці, обвинувачена залишила без нагляду малолітньої дитини.

У Запоріжжі дитина випила зеленку, фото: скріншот з відео

При цьому, сама мати, як повідомляється, у цей час без печалі вживала спиртні напої.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Маленька дитина знайшов удома розчин «Діамантовий зелений, і після того, як відкрив пляшку, почав її пити. Через деякий час, малюка доставили в дитячу лікарню, де йому поставили діагноз – отруєння.

До речі, мати дитини, повністю визнає свою провину, і вже встигла покаятися у скоєному. На перший раз їй просто винесли попередження, а також їй потрібно сплатити судовий збір в розмірі 420 гривень.

Жінка пообіцяла, що такого більше ніколи не повториться.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Луцьку батьки звинувачують медиків у смерті п'ятирічної дівчинки. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Батько дівчинки Сергій Смаль розповів, що все відбулося досить швидко. У четвер, після заняття танцями, у його дочки Віки піднялася температура, яка на наступний день зросла до 38.

Нагадаємо, раніше під Львовом пенсіонера з гангреною вигнали з лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.иа", життя багатодітної матері забрав китайський вірус.

Також Знай.иа" писав, що киянка залишилася сиротою після вибуху будинку на Позняках.