Стало відомо про те, що в Запоріжжі, хлопець, який підпалив дівчину, може втекти від правосуддя.

Таким чином, повідомляється, що ризик того, що хлопець може втекти, все ще є. Днями відбулося чергове засідання суду по справі загибелі від рук власного хлопця дівчата із Запоріжжя Насті Ковальової. Про це повідомляє інформаційний портал «Актуально».

Шевченківський суд знову продовжив обвинуваченому в цій справі запобіжний захід вигляді утримання під вартою, так як є ризик того, що він втече від правосуддя, щоб уникнути покарання за скоєне.

У Запоріжжі судять хлопця, який рік тому вбив свою дівчину, фото: Актуально

Менше, ніж через тиждень буде рівно рік з моменту, як померла Настя. Тоді, Віталій Чайковський облив бензином свою співмешканку, після чого підпалив.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дівчина близько тижня перебувала в лікарні, після чого, померла від отриманих опіків.

Весь цей час Чайковський Віталій перебуває в СІЗО. Судові засідання кожен раз переносяться, а якщо вони і проводяться, то обирають обвинуваченому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

І ось 16 червня відбулося чергове засідання. Прокурор заявив про клопотання про продовження строку утримання під вартою, яке обґрунтоване тим, що є ризик втечі.

Тепер, наступне засідання відбудеться не раніше, ніж 17 серпня поточного року.

Нагадаємо, під Києвом копи зґвалтували дівчину-свідка

Як повідомляв портал Знай.иа , "перевертня в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої, віддали під суд

Також Знай.иа писав, поліцейські знущалися над дітьми в українському притулку