Стало відомо про те, що в Запорізькій області, в місті Мелітополь, іномарка ледь не розчавила дитини.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в середу, 24 червня ближче до вечора. У дворі багатоповерхового будинку на бульварі 30-річчя Перемоги, водій потрапив в аварію, і у нього навіть думки не проскочило, щоб зупинитися.

Дев'ятирічний хлопчик вийшов на двір, аби покататися на своєму самокаті. Далеко він не відходив, був завжди в декількох метрах від свого під'їзду. А так як пройшов дощ, і було скільки, дитина не втримався і впав. Поки він піднімався, його транспорт переїхала іномарка, при цьому, сталося це на великій швидкості.

Це просто диво, що під колесами автомобіля опинився не дитина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Дитина, побачивши, що сталося з його транспортом, вдарився у сльози. не усвідомлюючи наскільки близько він був від біди. Тим часом водій чорного Хюндая, не загальмувавши після наїзду на перешкоду, поїхав далі.

Батьки хлопчика поки що не знають, чи будуть вони повідомляти про це в поліцію, адже, на місці дитини міг бути хто завгодно, і пощастило, там виявився самокат, а не жива людина. Місцеві жителі озлилися на водія, так як він навіть не пригальмував, і не запитав чи все нормально.

Нагадаємо, раніше у Харкові соратник Зеленського їздив без номерів.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у Тернополі жінка випала з автобуса прямо під колеса.

"Знай.іа" писав, що у Києві п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.