Стало відомо про те, що запорізькі чиновники тепер будуть мести вулиці.

Таким чином, повідомляється, що були внесені якісь зміни в Положення про виконавчі органи міської ради. Тепер такі підрозділи можуть і повинні будуть проводити заходи щодо утримання в належному стані території всього міста.

Запорізькі чиновники будуть мести вулиці, фото: скріншот з відео

тобто, тепер, керівники всіх районів і департаментів повинні будуть особисто брати участь у прибиранні територій, які були за ними закріплені.

Дане рішення було прийнято на засіданні Запорізької міської ради, який пройшов вчора, в середу, 24 червня.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«У разі невиконання своїх обов'язків керівників чекатиме не тільки догану, але й своєрідні «виправні» роботи - безпосередня участь у прибиранні території. Тому не треба дивуватися, коли через деякий час хтось побачить керівника району, департаменту, управління, особисто прибирає територію», - заявив міський голова.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що депутати Запоріжжя відвідують засідання без масок, і абсолютно не дотримуються дистанції. Деякий час тому в мережі опублікували фотографії, як політики стоять один біля одного в залі засідань без масок. Такий вчинок викликав резонансну реакцію в мережі, так як, депутати повинні показувати приклад своїм співвітчизникам.

Нагадаємо, що в Дніпрі співробітники поліції затримали чоловіка, який вдерся в чужий дім і почав приймати душ.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі з вікна багатоповерхового будинку випав чоловік.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі у квартиру журналіста залетів кажан і кілька днів ховалася за шторою.