Стало відомо про те, що в Запоріжжі розшукують чоловіка, який згвалтував дівчину. Поліція тепер його шукає.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів звертаються за допомогою до всіх можливих свідків, які могли щось бачити.

Для повного розслідування резонансної справи про зґвалтування, правоохоронці звертаються до свідків, які володіють фото або відеоматеріалами, а також водіям, чиї транспортні засоби обладнані відеореєстраторами.

У Запоріжжі чоловік зґвалтував дівчину, фото: Національна поліція

Стався цей інцидент в четвер, 18 червня в Комунарському районі Запоріжжя. Чоловік зґвалтував дівчину в районі розважального комплексу «Pool and Веасһ».

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліції потрібна допомога людей, які в цей день перебували там. А саме, фотографії, які вони там робили, адже, злочинець міг з легкістю потрапити на знімки інших людей, які відпочивали.

Також просять відгукнутися водіїв, які 18 червня з 18.00 їхали по Набережній магістралі, і з 21.40 до 2 годин ночі проїжджали по вул. Дослідна Станція в напрямку траси «Харків-Сімферополь» мимо повороту на Балабине.

Якщо ви маєте записами або ж інформацією про людину, який є на фото, звертайтеся за номером телефону 102, або ж 099 – 234 -67 – 83. Анонімність вам забезпечена.

Нагадаємо, раніше Карантин продовжили на 40 днів, які обмеження будуть діяти до кінця липня

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Запоріжжі наливайка влаштувала "бенкет під час чуми" - наливка дітям і галасливі вечірки в розпал карантину

Також «Знай.ua» писав, що Від чашечки Зеленського до ресторану Тищенко — українцям показали, як політики "сновигали" під час карантину