У мережі розповіли історію про парку, яку знає весь Мелітополь. Вони вирішили розповісти про свої почуття один до одного.

Таким чином, повідомляється, що її звуть Ольга Костюкова, і їй зараз 52 роки. Її більше знають у політичних колах, так як вона член Самооборони Мелітопольщини. Часто бере участь у мітингах.

Її обранцю зараз 25 років. Він працював телеведучим місцевого каналу, а також провідний різних концертів Віктор Майоров. Ця пара заінтригувала все місто своїми фото, які вони викладають в соціальні мережі.

Багато вирішили, що вони таким способом оголосили про своїх романтичних почуттях. Парочка отримала сотні привітань. Дехто почав їх засуджувати. Вчора інтригани розкрили карти. Ольга і Віктор придумали свій проект. Щось на зразок «Зважені та щасливі», але на свій лад.

Популярні новини зараз
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Вони будуть показувати всім у своїх роликах, як вони худнуть. Вага Віктора становить 102 кілограми. Оля легше, і вони хочуть показати приклад місцевим жителям Запоріжжя, що це можна зробити легко і просто. Їх мета обратися від 25 кілограмів.

У перший же день після зважування, вони вирушили на стадіон і розпочали займатися. Як вони худнуть можна подивитися більш докладно в їх ролику.

Нагадаємо, раніше експерти склали посівний календар на червень.

Як повідомляв портал "Знай.иа", під Тернополем чиновники спробували виправдатися за пропажу зерна.

Також, "Знай.иа" писав, що під Харковом град знищив працю людей.