Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів заходять без проблем в АТБ не надягаючи маски.

Таким чином, повідомляється, що в мережі пристрасно обговорюють ролик, який був знятий днями в одному з магазинів мережі АТб. Сталося це в Мелітополі.

Ні для кого не було секретом те, що на даний момент касири в супермаркетах стали більш суворіше ставитися до того, щоб продавати товар клієнтам без медичних масок. Це й не дивно, адже, за це можна отримати штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

І ось, в одному з супермаркетів Мелітополя, касир без будь-яких проблем відпустив товар співробітникові правоохоронних органів. Все б нічого, але, він був без маски, а касир, мабуть, злякалася попросити його це зробити.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Очевидець це зняв і запитав у правоохоронця, чому він без маски. На це йому відповіли: «А що? Є питання?».

Ролик опублікували в мережу, і він вмить розлетілися по всій мережі.

Після того, як карантин почали послаблювати, люди відчули свободу, і це відчувається. Вже другий тиждень фіксується рекордна кількість заражень. Ось, наприклад, тільки за останню добу зареєстрували понад 1100 чоловік, що є абсолютним рекордом.

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.