Стало відомо, що у Запорізькій області маршрутник не пустив в автобус вагітну дівчину, а також дитини-інваліда. Все, що відбувається зняли на відео.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався кілька днів тому на приміському вокзалі.

Місцеві засоби масової інформації говорять про те, що сім'я прямувала в Примпосад з Мелітополя, і водій відмовив жінці з дитиною в проїзді кажучи про те, що коляска займе багато місця, а жінка взагалі зараз народить у громадському транспорті, а йому це не потрібно.

Через кілька годин скандалу, їх все ж пустили в маршрутку, і вони доїхали до потрібного місця. При цьому, місцеві кажуть, що подібна ситуація трапляється в місті вже не в перший раз. На цей раз всі налаштовані скаржитися у виконком у відповідний відділ.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Львові водій маршрутки вигнав медсестру з салону маршрутного таксі. Пригода сталась 5 червня біля готелю "Львів" в автобусі Кам'янка-Бузька.

Про це потерпіла Ірина Володимирівна написала в співтоваристві “Варта-1”.

За словами дівчини, вона працює медсестрою і поверталася з нічного чергування додому, проте водій буквально вигнав її з салону автобуса.

Нагадаємо, раніше У Львові червонопикий маршрутник грубо виштовхав бабусю, у якої не було грошей на квиток - ганебне відео обурило України

Як повідомляє портал «Знай.іа» У Тернополі маршрутник залишив дитину мокнути під дощем, знайшовши дивну відмазку

«Знай.іа» писав, що Під Дніпром маршрутник "віддячив" ветерану АТО за Донбас триповерховими матюками - "Пільг немає!"