Стало відомо про те, що в Запорізькій області парафіянка обікрала церква.

Таким чином, повідомляється, що сталося це на цьому тижні. В Енергодарській районі в одному з храмів стався неприємний інцидент, жінка захотіла вкрасти гроші, які пожертвували люди.

«Медіацентр Енергодар» посилається на власні джерела, повідомляє про те, що в селі Нововодяном парафіянка вкрала з скриньки поертвования місцевих жителів.

У Запоріжжі парафіянка вкрала гроші з церкви, фото: скріншот з відео

Там перебувало близько однієї тисячі гривень. Місцевим жителям вдалося выкрыть злодійку, і настоятель храму викликав на місце співробітників правоохоронних органів, щоб вони могли розібратися із злочином.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відомо, що підозрювана почала відвідувати богослужіння зовсім недавно. І поки що невідомо, чи давно вона планувала план того, що вона вкраде гроші зі скриньки, або ж це вийшло абсолютно спонтанно.

Поліції належить ще з цим розібратися. Поки що це вся інформація, яка є в мережі на даний момент.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Львові сталася надзвичайна подія, ромка напала з ножем на чоловіка.

Про це повідомляє інформаційний портал “Варта-1”.

Так, стало відомо, що ввечері, 22 червня, надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шептицьких, у Львові, був поранений чоловік. На місце події оперативно прибули наряд патрульних поліцейських і бригада швидкої допомоги.

Нагадаємо, раніше У Києві банда аферистів оббирала довірливих українців одним телефонним дзвінком - "Алло, банк на дроті"

Як повідомляє портал «Знай.іа В Дніпрі накрили мережу студій фільмів для дорослих - заробляли шалені гроші під носом у Філатова

«Знай.іа писав, що В Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів" - квартиру на продаж, господаря - в "рабство"