Стало відомо про те, що в Службі безпеки України попередили продаж в Запоріжжі контрабандних тютюнових виробів.

Таким чином, повідомляється, що партія контрафактних сигарет з ОРДЛО була на суму більш, ніж два мільйони гривень. Про це повідомляє прес-служба національної поліції України Запорізької області.

Служба безпеки України викрила групу, яка займалася переправленням в Запоріжжі контрафактної підакцизної продукції виробництва РФ з тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей. Середньомісячний тіньовий оборот ділків склав більше 2 мільйонів гривень.

За даними слідства, підпільний бізнес був організований жителями обласного центру, а також Мелітополя. Всього їх було четверо. Підпільні сигарети, фігуранти возили в регіон під виглядом марок відомих брендів. Все це, природно, незаконно.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вони збували товар оптовим клієнтам, а також через місцеві торгові точки.

Під час обшуків у складських приміщеннях, гаражах, а також квартирах було вилучено місячну поставку в розмірі 80 тисяч пачок. Сума товару перевищувала два мільйони гривень. Також виявлено 8000 американських доларів і 74 000 гривень, банківські картки та чорнові записи з даними про покупців і логістику переміщення контрафакту.

На даний момент вирішується питання того, щоб повідомити фігурантам про підозру.

Нагадаємо, раніше у Києві біля пологового будинку поселилися бездомні.

Як повідомляв портал "Знай.иа", поліцейські організували облаву на відвідувачів харківського метро.

Також Знай.иа" писав, що у київському метро зловили жебрака на гарячому.