Стало відомо про те, що в поїзді «Бердянськ-Київ» з'явилися перші плацкартні місця після карантину. Яка їх вартість.

Таким чином, повідомляється, що вартість таких плацкартних місць буде становити від трьохсот гривень. Поїзд «Бердянськ-Київ» під номером 228 буде курсувати по містах починаючи вже починаючи з 1 липня. По парних днях він буде відправлятися з Бердянська, а піт по непарних зі столиці, міста Київ.

В поїзді Бердянськ-Київ з'явилися плацкартні місця, фото: скріншот з відео

У продаж надходять і плацкартні місця. Правда, обмеження продовжують діяти. Та ж половина місць. Тільки два місця в плацкарті і одна з двох боковушек. Вартість квитка — від 307 до 330 грн.

Час відправлення поїзда №228 з Бердянська у 17:22. Прибуття – 9:55 наступного дня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Час відправлення поїзда №228 з Києва о 15:07. Прибуття – 8:45 наступного дня.

Інформації стосовно того, чи будуть інші сезонні маршрути на Бердянськ, поки що немає. Найімовірніше, вона з'явиться ближче до липня.

Нагадаємо, що раніше також стало відомо про те, що «Укрзалізниця» відновлює повідомлення Києва зі Львовом. Коли це відбудеться і які варіанти доступні.

Таким чином, повідомляється, що починаючи вже з 26 червня почнуть їздити потяги з Києва до Львова, і навпаки. Квитки на них можна придбати вже зараз.

Нагадаємо, ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.