Стало відомо про те, що в Запоріжжі привокзальну площу почали розчищати від кіосків.

Таким чином, повідомляється, що Інспекція з благоустрою відзвітувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook про те, що на Привокзальній площі в Запоріжжі очистили вулиці від деяких Мафів.

Мінус 4 МАФи на Привокзальній площі! Дякуючи активній співпраці з районною адміністрацією міської ради по Комунарському...

Geplaatst door Інспекція з благоустрою Запорізької міської ради op Donderdag 25 juni 2020

Вже мінус чотири кіоски за останній час. Все завдяки тому, що діє активну співпрацю з районною адміністрацією міської ради в Комунарському районі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Було реалізовано перші чотири з п'ятнадцяти рішень виконавчого ради щодо усунення наслідків порушення правил благоустрою шляхом демонтажу тимчасових споруд.

Справа в тому, що вони були встановлені незаконно, з порушенням законодавства. Інспекція з благоустрою запевнила, що робота в даному напрямку буде продовжуватися і одним районом це не обмежиться. Вони планують очистити все місто.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що замість ринку на Троєщині хочуть зробити зелену зону.

Про це повідомляє інформаційний портал "zagorodna".

Раніше на ринку на Троєщині по вулиці Електротехнічній завжди були купи сміття. Тут постійно порушували правила дорожнього руху і торгували у невстановлених місцях з вантажних машин.

Зараз комунальники привели цю територію в порядок і у подальшому вони планують відновити тут зелені насадження.

Нагадаємо, раніше Ніяких платіжок - Зеленського просять скасувати оплату комуналки на період карантину

Як повідомляє портал Знай.ua Львів'янин запропонував Садовому підзаробити на водіях, штраф можуть здерти з кожного

Знай.иа писав, що Харків'яни Кернесу поставили жорсткий ультиматум, люди вже не витримують