Стало відомо про те, що в Мелітополі в згорілому будинку виявили крадені автомобільні номери.

Таким чином, повідомляється, що сталося це вночі, в суботу, 27 червня. У приватному будинку, навпроти багатоповерхового будинку в провулку Садовому 9а почалася пожежа.

Рятувальники намагалися ліквідувати його близько двох годин, проте, як виявилося пізніше, не до кінця. Протягом дня ДСНС двічі довелося приїжджати за цією адресою і гасити вогонь.

Рятувальниками було встановлено, що горить будинок 4х6 квадратних метрів, а також дерев'яна споруда на вулиці, сміття та гілля. Загальна площа пожежі склала близько ста квадратних метрів. При цьому, вогонь сильно пошкодив дах будівлі, а також вікна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Сусіди розповідають, що раніше проживали в цьому приміщенні бабуся з дідусем, але, близько двох років тому вони померли. Будинок заповідали внучці, але, так як дівчинка ще неповнолітня, а мати проживає в Одесі, то за спадщиною вони ніяк не стежили.

Зате, в будинку часто кочували алкоголіки та бомжі. Після того, як пожежу загасили перший раз, сусіди ще двічі дзвонили рятувальникам. Люди бояться, що вогонь перекинеться на їх вдома, так як задимлення триває.

Вже вдень рятувальники витягли з будівлі тліючий матрац. З неофіційних джерел нам стало відомо, що пожежники не виключають версію підпалу, та як загоряння в будинку сталося в декількох місцях. Крім того, рятувальники виявили в будинку автономер, вкрадений з машини, яка стоїть в сусідній багатоповерхівці. Сусіди кажуть, що в покинутий будинок заходять злодії, які плавлять там метал.

Нагадаємо, що у Києві під час пожежі у торговому павільйоні згоріла жінка.

Як повідомляв портал Знай.иа у Миколаєві киянин спеціально "замінував" супермаркет.

Також Знай.иа писав, що на Троєщині виявили п'ять хворих коронавірусом.