Стало відомо про те, що в курортній Кирилівці люди позбулися звичайної води. Замість неї якась рідина.

Таким чином, повідомляється, що ті, хто відпочиває в центрі Кирилівки, що в Запорізькій області, зіткнулися з серйозною проблемою, а саме, з тим, що замість прозорої, чистої води, у них з-під крана тече рідина незрозумілого кольору.

Все сильно обурені з-за цього.

На цих вихідних в Кирилівці був величезний потік відпочиваючих. Такої кількості людей селище ще не бачив в цьому сезоні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Але, як виявилося, місцева влада ніяк не поліпшила якість сервісу, а навіть погіршила. У неділю, 28 червня, там відсутня питна вода, при чому, її не було не тільки на косі, де в принципі немає водопроводу, але, і в центрі курортного селища.

Сьогодні, як відзначають відпочиваючі, в кранах вода таки з'явилася. Ось тільки якість її бажає кращого. Пити або використовувати в господарських цілях її не можна. Рідина коричневого кольору. Та й до того ж, слабкий напір води.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі фейбук повідомила Катерина Нестеренко, яка з сім'єю проводить літо в курортному селищі.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.