Стало відомо про інцидент, який наполохав усю Запорізьку область Горло за сигарету.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі з-за цигарки перехожому перерізали горло. Тепер, намагаються знайти свідків події. Сталося все це вчора, в неділю, 28 червня.

У Запоріжжі хлопець опинився в лікарні з порізів, фото: скріншот

Запорожці в соціальних мережах розповіли, що все це по вулиці Лахтинской, поблизу парку Ювілейного. А трапилася трагедія у зв'язку з тим, що перехожий відмовився дати зловмисникові сигарету.

Потерпілий поїхав в лікарню на «швидкої», а всіх небайдужих, які знають хоч щось стосовно конфлікту, або бачили, як це відбувалося, просять звернутися до співробітників правоохоронних органів, щоб допомогти знайти нападника.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві щодня відбуваються тисячі дрібних крадіжок, на які майже ніхто не звертає уваги. Однак бувають випадки, коли злодюжок знаходять і навіть карають. Один з таких випадків стався в столиці, так як злодюжка потрапив в об'єктив камери відеоспостереження.

Про подію розповіли в співтоваристві Київ Оперативний. На станції метро Дарниця в один із магазинів зайшов чоловік не дуже акуратного вигляду і вкрав гаманець продавця і щось з речей, що лежали в шухляді прилавка. Все це потрапило на камеру, користувачам запропонували подивитися відео і розповісти, хто на ньому зображений.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві на станції метро Берестейська чоловік з ножем погрожував порізати себе.

Також Знай писав, що у києві шукають дівчину, яка зникла кілька днів тому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві дерево травмувало дівчину.