Стало відомо про те, що в Кирилівці, яка в Запорізькій області, на пляжі затримали чоловіка, який приніс туди гранату.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у неділю, 28 червня на одному з місцевих пляжів курорту. Ролик одразу ж опублікували очевидці в Telegram-канали.

Вони розповідають, що співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, у якого з собою була виявлена граната. Під час затримання чоловік чинив опір. Чому він прийшов на пляж із гранатою — невідомо.

Поки що поліція не давала ніяких офіційних коментарів стосовно того, що сталося. Спіймати чоловіка і надіти на нього наручники вдалося лише поблизу бази відпочинку «Хортиця».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

І при цьому, на ролику можна побачити, що чоловік весь час пручався, і голосно матюкався на весь пляж, але, піти йому все ж не вдалося.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що 27 червня, під Харковом в селі Гусарівка Барвінківського району близько кар'єра відпочивала компанія з 10 чоловік з дітьми. Близько 9 годин вечора до них з лісу вийшов озброєний чоловік і відкрив вогонь.

Про це повідомляє прес-служба Нацполиции у Харківській області.

Нагадаємо, раніше Мирні жителі на Донбасі потрапили під кулі ворога, поранили українського бійця - звіт ООС

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Ворошиловський стрілок" по-українськи: пенсіонер відкрив вогонь по компанії відпочиваючих

Також «Знай.ua» писав, що Львів'янин розстріляв сина і пустив собі кулю в лоб