Стали відомі подробиці смерті двох дівчаток з Первомайська, що в Запорізькій області.

Таким чином, повідомляється, що 11–річні дівчатка були знайдені мертвими в місцевому водоймищі. Справа в тому, що в той день Діана Гончаренко і Вікторія Меркулова вирішили поїхати покататися на велосипедах. З ними був п'ятирічний хлопчик з сусіднього будинку. При цьому, дозволу у батьків, природно, ніхто не питав.

У Запоріжжі потонули дві маленькі дівчинки, фото: соціальні мережі

Там вони знайшли водойма. Маленький хлопчик залишився на березі, а ось дівчатка пішли купатися. Одна з них почала плисти далі і стала ногами на дно, але воно виявилося з мулом, і вона застрягла.

Подруга ж почала її врятувати, але нічого не вийшло, і вона сама пішла на дно. Батько хлопчика почав шукати сина, і поїхав велосипедом на водойму, де побачив досить тривожну картину. Хлопчик сидів один на березі і сильно плакав, а поруч лежала одяг дівчаток.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Після цього отець Ігор одразу кинувся у воду. Одну дівчинку йому вдалося врятувати, вона так і стояла під застрявши в мулі, а ось другу дістали вже рятувальники.

Спочатку місцеві подумали, що друга дівчинка врятувалася, але злякалася і ховається десь у лісі, але потім протягом принесло її до берега.

Викладач дівчинки розповідає, що дівчатка подруги були з різних шкіл, але, завжди дуже тісно дружили.

У Вікторії є ще два рідних брата в родині, а от Діана була пізньою дитиною. Її батько вже в роках, пізно одружився на жінці, в якої від першого шлюбу був дитина.

І виходить, що Діана був загальним їх дитиною, єдиним.

Нагадаємо, Вісь писав, що у Києві дитина втопилася у Дніпрі на пляжі "Африка".

Як повідомляв портал Знай.іа, у Павлограді охоронець "АТБ" врятував жінці життя.

Також Знай.іа писав, що під Дніпром з водойми виловили труп молодої жінки.