Стало відомо про те, що в Україні пройшов черговий удар стихії. цього разу постраждав Маріуполь.

Таким чином, повідомляється, що Україні знову вдарили зливи. Приміром, у понеділок, 29 червня, в місті Маріуполь розбушувалася стихія. Сильна злива затопила деякі вулиці. Місцеві жителі продовжують ділитися фотографіями з місця.

Рівень води стрімко піднімався, затоплюючи вулиці. Як повідомляє Mnewsпід мостом поруч з Іллічівським ринком утворилася величезна калюжа: там застряг автобус наполовину у воді, а легковика накрило водою майже повністю.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Стихія повністю паралізувала все життя в місті. Каналізації виявилися несправні, зламані дерева, а електротранспорт і зовсім довелося зупинити. Найбільш важка ситуація зараз в Кальмиусском районі. Там в результаті зливи утворилася яма, яку потрібно було переплисти.

Також, по місту відбулося величезну кількість ДТП. Як зазначив начальник міського трамвайно-тролейбусного управління Віталій Донев, колапсом таку ситуацію назвати не можна, але вона досить важка.

Нагадаємо, що вже другий тиждень Україна потерпає від потопів, зокрема це відбувається в Західних регіонах. У кількох областях затоплені сотні населених пунктів. До багатьох з них немає транспортного доступу з-за зруйнованих доріг.

Нагадаємо, раніше на Франківщині потоп змив залізницю.

Як повідомляв портал "Знай.іа" в ДСНС розповіли про збитки від повені на Прикарпатті.

Також, "Знай.іа" писав, що чоловік емоційно висловився про вирубку лісів у Карпатах.