Стало відомо про те, що медузи "атакували" пляжі Азовського моря. Чому їх так багато.

Таким чином, повідомляється, що на курортах Азовського моря в Бердянську, а також у селищі Кирилівка, після того, як пройшов шторм, ближче до берега винесло величезна кількість медуз.

Фото і відео з мешканцями моря українці почали викладати на свої сторінки в соціальних мережах. На опублікованих кадрах видно, що у воді величезна кількість медуз. Такого тут не було дуже давно.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Азовському морі з'явилися медузи підвиду корнерот. Про це раніше вже повідомляли, і фахівці говорили про те, що вони сильно жалять, тому відпочиваючим потрібно бути більш обережними.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Відпочиваючі в Бердянську почали скаржитися на велику кількість медуз у море. Вони залишають на тілі болючих опіки. Всього лише одне випадкове дотик.

Гідробіологи пояснюють, що медузи підвиду корнерот у води Азовського моря потрапили з Чорного. Сталося це через підвищення солоності води моря в кілька разів, а також аномально теплої зими, яка пройшла в цьому році. Вони також відзначають, що цей вид медуз досить небезпечний, а їх опіки дуже болючі.

Нагадаємо, що в озері дніпровського парку Глоби з'явилися незвичайні пташенята.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі 12-річний хлопчик зловив 5-кілограмову щуку.

Також Знай.иа писав, що Погоди невідомі викинули в сміттєвий бак цуценя, якому тиждень від народження