Стало відомо про те, що жителі Запоріжжя по вулиці Портова, вже багато років страждають.

Таким чином, повідомляється, що страждають вони від роботи з порушеннями (не включають захисні фільтри, особливо помітно ввечері-вночі в будні дні і у вихідні/святкові дні) цементного заводу "Градолит", який знаходиться за адресою: Парковий бульвар, 1-Б, р. Запоріжжі.

Вся цементна і глиняна пил розлітається по всьому району (житлові будинки знаходяться в декількох десятків метрів від заводу). Місцеві жителі страждають від цього впродовж вже багатьох років, і нічого не можуть з цим робити, боротися ніяк не виходить.

Нагадаємо, що раніше в мережі з'явилася інформація про те, що в Дніпропетровській області річку Татарку хочуть визнати зоною лиха через надмірне забруднення. Про це повідомляє видання gorod.dp.ua, посилаючись на слова заступника голови облради та начальника управління з питань екології Олексія Ангурца.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ще в квітні місяці мешканці Дніпровського та Новомосковського районів відчули різкий запах від річки Татарки, а також зафіксували в ній масовий мор фауни. Загибель риби та іншої живності у водоймі може мати катастрофічні наслідки для річки протягом 10-15 км. Для того, щоб повністю відновити флору і фауну водойми знадобитися щонайменше десять років.

Нагадаємо, раніше В Херсоні прогримів потужний вибух, весь район поринув у темряву працюють рятувальники.

Як повідомляє портал "Знай.іа" Потужний пожежа охопила "київський Чорнобиль", - "їдкий дим і багато хімії в бочках".

Також Знай.іа" писав, що Під Харковом озвірілий онук задушив бабусю і чиркнув сірником, копи "позеленіли" від побаченого.