У мережі розповіли про ситуацію, яка днями відбулася в одному з АТБ міста Запоріжжя Цілий скандал посеред магазину.

Таким чином, повідомляється, що в одному з магазинів мережі АТБ в місті Запоріжжі сталася неприємна ситуація. Чоловік, який прийшов просто за сигаретами, почав сваритися з громадянами, тому що вони без масок в громадському місці.

При цьому, повідомляється, що сам чоловік був так само без захисної маски. Після того, як він почав говорити про свої права, в розмову втрутився чоловік-клієнт.

Скандальний чоловік почав розповідати про те, як важливо знати Конституцію, тому що зараз в наш час, українці просто мають додатковий вихідний раз у рік у зв'язку з цим, а в АТБ, за його словами, створили власні законопроекти, по яких вони і працюють.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Україні Кабінет міністрів прийняв рішення посилити штрафи для українців за носіння масок у громадському місці.

Таким чином, повідомляється, що В середу, 1 липня, Кабінет міністрів України схвалив даний законопроект. Пропозицію про введення санкції озвучив міністр юстиції Денис Малюська. Члени уряду підтримали його одноголосно.

"Встановлюємо спеціальну відповідальність за відсутність масок у громадян України - відповідальність буде передбачена в Кодексі про адміністративні правопорушення, та окремо - відповідальність юридичних осіб: власників будинків, споруд і громадського транспорту", - пояснив Малюська.

Нагадаємо, раніше Киянам заморочат голову в транспорті - чого очікувати з 1 липня

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під вікна до Зеленському знесли унітази та вимоги, українці на межі - "Ні міністру з липовим дипломом!"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві можуть закрити метро - знову на таксі втридорога