Стало відомо про те, що в мережі з'явилася нова інформація викрадення дівчинки, якій зараз 17 років. Що тепер відомо.

Таким чином, повідомляється, що в Запорізькій області зникла неповнолітня дівчина. Сталося це в Василь'ївці, в середу, 1 липня. За словами очевидців, які в той момент перебували поруч, викрали дівчата люди ромської національності.

У Запоріжжі викрали дівчину, фото: скріншот з відео

Вони силоміць посадили в салон автомобіля дівчину, після чого поїхали в невідомому напрямку. Повідомлялося, що зловмисники втекли на машині «ВАЗ-2110», яка була сірого кольору. Свідок також розповів, що всього їх було четверо – одна жінка і троє чоловіків.

Співробітники правоохоронних органів оголосили план “Перехоплення”. Як повідомили в прес-службі Національної поліції в Запорізькій області, співробітники Василівського відділення поліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили місцезнаходження 17-річної дівчини.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

І ось, після цього, стало відомо, що дівчина не була викрадена, а ситуація трохи складніше. 17-річну дівчину в такий спосіб вирішили повернути додому, а інформація про те, що вона жертва злочину – не підтвердилася. На даний момент з нею все добре.

Співробітникам правоохоронних органів довелося провести спеціальний розмову з дівчиною та її батьками.

Нагадаємо, раніше У Львові орудує банда віртуозних злодіїв, дві секунди - і ви без коліс

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві шахрай виманив у дитини 700 тисяч гривень одним дзвінком, - "Твоя мама в біді"

Також «Знай.ua» писав, що Мавпа на міні-мотоциклі викрала маленької дитини