Стало відомо про те, що в Запоріжжі двоє дітей намагалися переплисти Дніпро на надувних колах.

Таким чином, повідомляється, що подія сталася в Нижній Хортиці. Двоє дітей подумали, що їм вдасться переплисти річку Дніпро на двох надувних колах.

Як розповіли очевидці, які в той момент були практично там же, дві неповнолітніх дівчинки подумали, що вони зможуть переплисти річку Дніпро на надувних колах.

У Запоріжжі двоє дітей хотіли переплисти Дніпро, фото: скріншот з відео

Як тільки вони пішли це робити, відпочиваючі вирішили викликати співробітників правоохоронних органів. Щоб діти були врятовані, до цього долучилися рятувальники, а також водні співробітники правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Дітей вдалося дуже вчасно витягнути з води, коли вони вже були біля берегів Хортиці. Поліція проводить розслідування інциденту з'ясовує обставини, зокрема чому діти були на пляжі без контролю батьків.

На щастя, з ними все гаразд, і вони залишилися живі і без якихось травм. А це подорож він запам'ятають надовго.

Поки що це вся інформація, яка доступна на даний момент.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що етняя жагуча спека в Харкові змусила тисячі людей шукати порятунку біля води на пляжах. Проте в місті з шести пляжів без побоювання можна відпочивати тільки на трьох.

Про це передає Politeka.net з посиланням на прес-службу міської ради.

Нагадаємо, раніше На Азовському морі відпочивальники стали свідками прекрасного видовища, — яскраві кадри потрапили в мережу

Як повідомляє портал «Знай.ua» На курорті під Запоріжжям туристів кличуть на пляж з градусником

Також «Знай.ua» писав, що Українка з 13-м розміром грудей в еротичну купальнику відкрила пляжний сезон