Стало відомо про те, що на курортах Запоріжжя почали продавати рибу за височенним цінами. Таке собі може дозволити не кожен.

Таким чином, повідомляється, що “Мартовик” або бичок-батіг дивує цінами щорічно. Так, продавці риби на узбережжях і ринках близько Кирилівки знову приголомшили цінами – від 70 гривень за штуку, кілограм – ні багато, ні мало – 800 гривень. Про це пише інформаційний портал «РІА-Мелітополь».

В курортних містах Азова продають рибу за скаженими цінами, фото: скріншот з відео

Причину такої завищеної ціни виправдовують продавці які іноді навіть самі не знають про те, що ж вони закуповують.

При цьому, повідомляється, що мартовик є найбільшим представником сімейства Бычковые. Звичайний розмір азовського бичка-батога становить близько

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сантиметрів при масі до 200 грам. Але, при цьому, він може рости ще більше, це далеко не межа.

Наприклад, більше двадцяти років тому, в 1997 році, в Бердянській затоці Азовського моря зловили бичка-кнуга, довжина якого складає близько 48 сантиметрів, а ось його маса цілих 800 грам.

Багато ікри, мало кісток, але і ціна відповідна – поки любителі пива з рибкою не надто охоче “налітають” на бичка-батога, так як сильно він б'є своїм ціновим “батогом”, жартують місцеві.

Нагадаємо, монстр-азіат поставив на вуха весь Дніпро - рибак підчепив на гачок і втратив дар мови.

Як повідомляв Знай.иа, в Дніпрі засікли дивну птицю з "віялом" - відомий фотограф полював три роки.

Знай.иа писав, місто Зеленського атакували змії.